Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно 145 1.4 16V 103HP..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно 145 1.4 16V 103HP..?

Понеже това е форума на Алфа .. и исках тък да попитам.. понеже 4ета редовно и виждам 4е има хора които разбират.. Искам .. да питам понеже ме кефят 145ците.. има ли смис1л да си взема Алфа Ромео 145 1.4 16V 103HP и да ми кажете.. не6то.. пове4е за 145цата.. Дали 4есто възникват някакви проблеми.. здрави ли са двигателите.. колко горят.. Благодаря предварително..!
    JBo

Re: Относно 145 1.4 16V 103HP..?

[quote="JuzBo"]Понеже това е форума на Алфа .. и исках тък да попитам.. понеже 4ета редовно и виждам 4е има хора които разбират.. Искам .. да питам понеже ме кефят 145ците.. има ли смис1л да си взема Алфа Ромео 145 1.4 16V 103HP и да ми кажете.. не6то.. пове4е за 145цата.. Дали 4есто възникват някакви проблеми.. здрави ли са двигателите.. колко горят.. Благодаря предварително..![/quote

Дали четеш редовно форума .......щом задаваш тези въпроси. Сега накратко по въпросите ти: Има ли смисъл във форума на Алфа да питаш дали има смисъл да си взимаш Алфа . Възникват проблеми, да често са, двигателя не е от най-здравите...зависи на какъв екземпляр попаднеш. Горят много, ще ти се прииска газова уредба .....И въпреки това ние тук всички караме Алфи.....значи има нещо в тези коли.....Луда работа.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Това ми е ясну 4е си4ки карате Алфи.. и аз съм 4увал тия работи дето ми каза.. ама все пак исках да питам.. пък и от форума квот съм 4ел.. зна4и се пак.. е истина.. не са толкова здрави двигателите.. 4ести проблеми.. и много горене.. Разбирам..
      JBo

Comment

Първоначално публикувано от JuzBo
        Това ми е ясну 4е си4ки карате Алфи.. и аз съм 4увал тия работи дето ми каза.. ама все пак исках да питам.. пък и от форума квот съм 4ел.. зна4и се пак.. е истина.. не са толкова здрави двигателите.. 4ести проблеми.. и много горене.. Разбирам..
        И въпреки, че разбра всичко вече, не си ли се питал, защо все пак всички тук караме такава кола....

Comment

милсех да попотам .... ама се зачудих дали няма да е малко... неуда4но.. но все пак ако имаш желание.. би ли споделил..?
          JBo

Comment

милсех да попотам .... ама се зачудих дали няма да е малко... неуда4но.. но все пак ако имаш желание.. би ли споделил..?
            "...Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
            Компанията проникнала във вековната история, допринесла за много паметни страници в историята на автомобила.
            Има икони които винаги са били част от колективния глобален образ на Alfa Ромео: това е 'cuore sportivo' или спортно сърце, неукротима енергичност, характерния звук на двигателя, елегантността на формите, и Италианския дизайн..."

http://www.alfaromeo.bg/?go=history

Comment

Благодаря ти много за из4ерпателния отговор.. но за да караш Алфа на днешно време в България.. не трябва да си някои "хванат от гората".....
              JBo

Comment

Благодаря ти много за из4ерпателния отговор.. но за да караш Алфа на днешно време в България.. не трябва да си някои "хванат от гората".....
                Важното е баце да си я харесваш..независимо от каква социална прослойка си...Алфа се купува със сърце, не с пари (въпреки, че без тях няма да се справиш )....Желая ти успех с покупката и да се похвалиш...

Comment

Общо взето капризен, но доста темпераментен за "невероятните" 1400 (даже по-малко) куб.см. двигател. Има некой неща, характерни за ТС-ите, като прецакан дебитомер, ламбда сонда, вариатор, играещи обороти, разход на масло, препоръчителна по-честа смяна на ремъци и... още други дет сега не се сещам. И ако се настроиш да не се шашкаш на подобни капризи може и да останеш доста приятно изненадан . Но веднъж влезнеш ли в "кубъ" излизането е трудно
                  166, 2.4 JTD'00

Comment

Не знам вие сега ме напла6ихте с тия.. "4ести проблеми, голям разход, слаби двигатели" 4е взех да се замислям.. по въпроса.. ина4е да .. харесфат ми много.. ама..
                    JBo

Comment

Не знам вие сега ме напла6ихте с тия.. "4ести проблеми, голям разход, слаби двигатели" 4е взех да се замислям.. по въпроса.. ина4е да .. харесфат ми много.. ама..
                      Щом си тръгнал да се замисляш...."уйде коня у ряката"

Comment

ни6то не е загубено.. 6те си преценя... и затова исках първо да 4уя мнения.. от хора които карат Прословутия модел Алфа.. за6тото за мен е важну какво 6те карам...
                        JBo

Comment

ни6то не е загубено.. 6те си преценя... и затова исках първо да 4уя мнения.. от хора които карат Прословутия модел Алфа.. за6тото за мен е важну какво 6те карам...
                          За да не се превръща в чат тази тема ти казвам, че не се ли шашкаш както каза колегата по-горе, няма да сгрешиш....щом е важно какво караш......абе покарай една Алфа заначало за да разбереш

Comment

Re: Относно 145 1.4 16V 103HP..?

Понеже това е форума на Алфа .. и исках тък да попитам.. понеже 4ета редовно и виждам 4е има хора които разбират.. Искам .. да питам понеже ме кефят 145ците.. има ли смис1л да си взема Алфа Ромео 145 1.4 16V 103HP и да ми кажете.. не6то.. пове4е за 145цата.. Дали 4есто възникват някакви проблеми.. здрави ли са двигателите.. колко горят.. Благодаря предварително..!
                            Взимай батка, моята новата е такава, много прилично върви а за чупене е на каквото попаднеш Успех
                            Lexus Is200
                            Honda CBR 600 F4i

Comment

гадното е като си вземеш прословутия голф 3 ГТИ и ще ти стане много гадно когато една алфичка 1.4 тс те среже и направи за смях
                              Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
                              Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
                              Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

Working...
                              X