Понеже това е форума на Алфа .. и исках тък да попитам.. понеже 4ета редовно и виждам 4е има хора които разбират.. Искам .. да питам понеже ме кефят 145ците.. има ли смис1л да си взема Алфа Ромео 145 1.4 16V 103HP и да ми кажете.. не6то.. пове4е за 145цата.. Дали 4есто възникват някакви проблеми.. здрави ли са двигателите.. колко горят.. Благодаря предварително..!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Относно 145 1.4 16V 103HP..?
Collapse
X
-
Re: Относно 145 1.4 16V 103HP..?
[quote="JuzBo"]Понеже това е форума на Алфа .. и исках тък да попитам.. понеже 4ета редовно и виждам 4е има хора които разбират.. Искам .. да питам понеже ме кефят 145ците.. има ли смис1л да си взема Алфа Ромео 145 1.4 16V 103HP и да ми кажете.. не6то.. пове4е за 145цата.. Дали 4есто възникват някакви проблеми.. здрави ли са двигателите.. колко горят.. Благодаря предварително..![/quote
Дали четеш редовно форума.......щом задаваш тези въпроси. Сега накратко по въпросите ти: Има ли смисъл във форума на Алфа да питаш дали има смисъл да си взимаш Алфа
. Възникват проблеми, да често са, двигателя не е от най-здравите...зависи на какъв екземпляр попаднеш. Горят много, ще ти се прииска газова уредба
.....И въпреки това ние тук всички караме Алфи.....значи има нещо в тези коли.....Луда работа.
-
Това ми е ясну 4е си4ки карате Алфи.. и аз съм 4увал тия работи дето ми каза.. ама все пак исках да питам.. пък и от форума квот съм 4ел.. зна4и се пак.. е истина.. не са толкова здрави двигателите.. 4ести проблеми.. и много горене.. Разбирам..JBo
Comment
-
Първоначално публикувано от JuzBoТова ми е ясну 4е си4ки карате Алфи.. и аз съм 4увал тия работи дето ми каза.. ама все пак исках да питам.. пък и от форума квот съм 4ел.. зна4и се пак.. е истина.. не са толкова здрави двигателите.. 4ести проблеми.. и много горене.. Разбирам..
Comment
-
Първоначално публикувано от JuzBoмилсех да попотам .... ама се зачудих дали няма да е малко... неуда4но..но все пак ако имаш желание.. би ли споделил..?
Компанията проникнала във вековната история, допринесла за много паметни страници в историята на автомобила.
Има икони които винаги са били част от колективния глобален образ на Alfa Ромео: това е 'cuore sportivo' или спортно сърце, неукротима енергичност, характерния звук на двигателя, елегантността на формите, и Италианския дизайн..."
http://www.alfaromeo.bg/?go=history
Comment
-
Първоначално публикувано от JuzBoБлагодаря ти много за из4ерпателния отговор.. но за да караш Алфа на днешно време в България.. не трябва да си някои "хванат от гората".....)....Желая ти успех с покупката и да се похвалиш...
Comment
-
Общо взето капризен, но доста темпераментен за "невероятните" 1400 (даже по-малко) куб.см. двигател. Има некой неща, характерни за ТС-ите, като прецакан дебитомер, ламбда сонда, вариатор, играещи обороти, разход на масло, препоръчителна по-честа смяна на ремъци и... още други дет сега не се сещам. И ако се настроиш да не се шашкаш на подобни капризи може и да останеш доста приятно изненадан. Но веднъж влезнеш ли в "кубъ" излизането е трудно
166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Първоначално публикувано от JuzBoНе знам вие сега ме напла6ихте с тия.. "4ести проблеми, голям разход, слаби двигатели" 4е взех да се замислям.. по въпроса.. ина4е да .. харесфат ми много.. ама..
Comment
-
Първоначално публикувано от JuzBoни6то не е загубено.. 6те си преценя... и затова исках първо да 4уя мнения.. от хора които карат Прословутия модел Алфа.. за6тото за мен е важну какво 6те карам...
Comment
-
Re: Относно 145 1.4 16V 103HP..?
Първоначално публикувано от JuzBoПонеже това е форума на Алфа .. и исках тък да попитам.. понеже 4ета редовно и виждам 4е има хора които разбират.. Искам .. да питам понеже ме кефят 145ците.. има ли смис1л да си взема Алфа Ромео 145 1.4 16V 103HP и да ми кажете.. не6то.. пове4е за 145цата.. Дали 4есто възникват някакви проблеми.. здрави ли са двигателите.. колко горят.. Благодаря предварително..!
Comment
Comment